欢迎访问《植物研究》杂志官方网站,今天是 分享到:
植物园,“植物系统与工程学”科学研究与实验的基地——兼论《巨系统》理论对植物园建设及对植物科学研究工作的指导意义
林有润
BOTANICAL GARDEN, THE RESEARCH AND EXPERIMENTAL GROUNDS OF THE PLANT SYSTEMATICS AND THE ENGINEERING AND TECHNOLOGY——THE GUIDANCE SIGNIFICANCE FOR THE CONSTRUCTION OF BOTANICAL GARDEN AND THE SCIENCE RESEARCH ON BOTANY FROM THE INSPIRATION,“THE GREAT SYSTEM”
Ling Yeou-ruenn
植物研究 . 1998, (4): 478 -486 .